Auto & Bandenservice Klazienaveen Koriander 63 7892AA Klazienaveen

Meer informatie? Bel (+31)591 – 311438

Velgen

Mooie velgen zijn natuurlijk onmisbaar onder uw auto. Naast een stukje bescherming van de band, zorgt het ook voor een mooie uitstraling. Bij Auto- en Bandenservice Klazienaveen kunt u de velgen bestellen die bij uw auto en budget passen. Er is een ruime keuze in allerlei soorten velgen en sportvelgen. Ook het monteren van de velgen (eventueel in combinatie met banden) onder uw auto is bij ons natuurlijk in goede handen.
Auto- en bandenservice Klazienaveen garandeert velgen van een uitstekende kwaliteit en een uitstekende service. Ook voor advies bent u bij ons aan het juiste adres.

Velgenconfigurator

Gebruik onze velgenconfigurator:

Natuurlijk kunt u bij de medewerkers van auto- en bandenservice Klazienaveen alle benodigde informatie en adviezen inwinnen. Dus heeft u hulp nodig bij het selecteren van de juiste velg, neemt u dan gerust contact met ons op, of kom langs bij ons bedrijf!

Sportvelgen

Bent u een echte liefhebber van sportvelgen? Wij bieden ook een exclusieve collectie van sportvelgen aan. Met deze velgen voorziet u uw auto van een unieke uitstraling. U kunt de volledige collectie bekijken op de velgenconfigurator www.tunerwheels.nl.

Snelle montage en levering

Wanneer u velgen of sportvelgen bestelt bij Auto & Bandenservice Klazienaveen, dan streven wij naar een levering binnen 24 uur. Ook de montage van uw velgen hoeft bij ons bedrijf niet lang te duren. Wij streven vanzelfsprekend naar de snelst mogelijke levering en montage!

Wilt u meer informatie of wilt u een prijsopgave opvragen?
Neemt u dan direct contact met ons op middels tel. 0591-311438.

Reparatie en onderhoud

reparatie en onderhoud Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw reparatie en onderhoud!

lees meer >

APK

apk Lees hier meer over APK of maak direct een afspraak voor een keuring!

lees meer >

Banden

banden Wij kunnen alle soorten en maten banden leveren maar ook voor reparatie bent u bij ons aan het juiste adres!

lees meer >

Velgen

velgen Uiteraard kunnen wij alle soorten velgen leveren en monteren!
 

lees meer >


Nieuws

meer nieuws

button marktplaats