Bent u op zoek naar een betrouwbare garage voor onderhoud en reparatie aan uw auto? Auto- en Bandenservice Klazienaveen beschikt over een jong, kundig team dat garant staat voor een uitstekende service. Uw auto is voor onderhoud en reparatie dus zeker in goede handen bij onze professionele monteurs. Bij Auto- en Bandenservice Klazienaveen kunt u terecht voor alle benodigde onderhoudswerkzaamheden, zoals een kleine of grote beurt en een vakantie- of wintercheck.

Kleine beurt

Een zogenaamde kleine beurt omvat onder andere het verversen van de olie en het vervangen van de oliefilter. Meer dan twintig belangrijke onderdelen van uw auto worden gecontroleerd en de ruitenvloeistof wordt bijgevuld. Kortom: na een kleine beurt kunt u veilig en vertrouwd weer op pad. Laat een kleine beurt daarom regelmatig uitvoeren door Auto- en Bandenservice Klazienaveen.

Grote beurt

Wanneer u kiest voor een grote beurt, dan wordt uw auto tot in de puntjes gecontroleerd. U moet dan denken aan alle kleine controles, alsmede aan het vernieuwen of vervangen van luchtfilters, brandstoffilters en bougies. Ook worden de remmen, distributieriem, handrem, vering en schokdempers uitvoerig gecontroleerd en getest. Nadat uw auto een grote beurt heeft gehad, bent u er zeker van dat deze in opperbeste staat verkeert.

Vakantiecheck of wintercheck

Voordat u op vakantie gaat, of voordat de winter zijn intrede doet, is het verstandig om uw auto te laten controleren door middel van een zogenaamde vakantie- of wintercheck. De belangrijkste zaken worden dan gecontroleerd, zoals bijvoorbeeld het peil van de motorolie. Diverse vloeistoffen worden voorzien van vorstbeveiliging en gecheckt op peil. Cruciale onderdelen, zoals de V-snaar, de accu en dynamolading, aandrijfassen en –hoezen en wiellagers worden gecontroleerd. Na deze check kunt u veilig op vakantie of bent u klaar voor een strenge winter!

Maak nu een afspraak voor een vakantiecheck of een wintercheck.

Reparatie

Los van regelmatig onderhoud, kan het ook zo zijn dat uw auto een reparatie moet ondergaan in verband met een defect. Het professionele team van Auto- en Bandenservice Klazienaveen staat gereed! In onze werkplaats beschikken zij over alle benodigde apparatuur om uw auto kundig en spoedig te repareren.