Auto- en bandenservice Klazienaveen heeft een ruime ervaring in onderhoud en autoreparaties. Ook kunt u bij ons bedrijf terecht voor de aanschaf of vervanging van uw banden of velgen, of voor de APK.

Ruime ervaring

Auto- en bandenservice Klazienaveen heeft een ruime ervaring in de branche. Al vanaf 2009 zijn wij werkzaam in het garagebedrijf. In 2013 zijn wij verhuisd naar een nieuw pand. In dat nieuwe pand beschikken we over veel ruimte en alle benodigde professionele apparatuur om uw auto van het nodige onderhoud te voorzien.

Jong team

Ons professionele team is jong en dynamisch, en heeft alle kennis en kunde in huis om u uitstekend van dienst te kunnen zijn. Uw auto is bij onze monteurs in de allerbeste handen. Variërend van een lekker band tot een serieus defect: ons team zorgt voor een spoedige en secure reparatie.

Service

Service staat bij ons natuurlijk hoog in het vaandel: wij streven altijd naar een snelle levering, controle, reparatie of keuring. Het uiteindelijke doel van onze klant, u dus, staat daarbij centraal: snel weer veilig op weg!

Contact

Ons bedrijf is gelegen aan Koriander 63 in Klazienaveen, en is zeer gemakkelijk via de autosnelweg (A37) bereikbaar. De openingstijden zijn als volgt:

  • Maandag t/m vrijdag: 08:30 tot 17:00 uur
  • Zaterdag: 08:30 tot 12:00 uur

Auto- en bandenservice Klazienaveen is tijdens openingstijden bereikbaar via telefoonnummer 0591-311438. Ons team staat u graag te woord!

Bekijk onze: