Auto & Bandenservice Klazienaveen Koriander 63 7892AA Klazienaveen

Meer informatie? Bel (+31)591 – 311438

Over ons

Auto- en bandenservice Klazienaveen heeft een ruime ervaring in onderhoud en autoreparaties. Ook kunt u bij ons bedrijf terecht voor de aanschaf of vervanging van uw banden of velgen, of voor de APK.

Ruime ervaring

Auto- en bandenservice Klazienaveen heeft een ruime ervaring in de branche. Al ruim zes jaar zijn wij werkzaam in het garagebedrijf. Sinds twee jaar zijn wij verhuisd naar een nieuw pand. In dat nieuwe pand beschikken we over veel ruimte en alle benodigde professionele apparatuur om uw auto van het nodige onderhoud te voorzien.

Jong team

Ons professionele team is jong en dynamisch, en heeft alle kennis en kunde in huis om u uitstekend van dienst te kunnen zijn. Uw auto is bij onze monteurs in de allerbeste handen. Variërend van een lekker band tot een serieus defect: ons team zorgt voor een spoedige en secure reparatie.

Service

Service staat bij ons natuurlijk hoog in het vaandel: wij streven altijd naar een snelle levering, controle, reparatie of keuring. Het uiteindelijke doel van onze klant, u dus, staat daarbij centraal: snel weer veilig op weg!

Contact

Ons bedrijf is gelegen aan Koriander 63 in Klazienaveen, en is zeer gemakkelijk via de autosnelweg (A37) bereikbaar. De openingstijden zijn als volgt:

Auto- en bandenservice Klazienaveen is tijdens openingstijden bereikbaar via telefoonnummer 0591-311438. Ons team staat u graag te woord!

Bekijk onze:

Reparatie en onderhoud

reparatie en onderhoud Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw reparatie en onderhoud!

lees meer >

APK

apk Lees hier meer over APK of maak direct een afspraak voor een keuring!

lees meer >

Banden

banden Wij kunnen alle soorten en maten banden leveren maar ook voor reparatie bent u bij ons aan het juiste adres!

lees meer >

Velgen

velgen Uiteraard kunnen wij alle soorten velgen leveren en monteren!
 

lees meer >


Nieuws

meer nieuws

button marktplaats